ЗДО №1, ЗДО №1 "Пролісок" м. Хмільника, Хмільник
Вінницька область, Хмільницький район

Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято ? День Матері.

В 2021році День Матері ми святкуватимуть 9 травня.

 День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її.  Мама,матінка, матуся  споконвіку, була найріднішою і найдорожчою людиною для кожного. День матері – це особлива дата, коли кожен може щонайменше подарувати своїй матусі посмішку, висловити шану любов  і повагу
   У  закладі дошкільної освіти №1 «Пролісок» 5-6 травня були проведені цікаві  тематичні заняття до Дня Матері  “ Наймиліша в світі – матінка моя”. В ігровій формі  вихователі ознайомили дошкільнят  з історією виникнення свята, читали вірші  та співали пісні про найкращих в світі матусь, розглядали фотографії,переглянули мультфільми ,  познайомились  з легендами  про маму, грали в дидактичні ігри: “Чия мама найкраша?”, ” Чий малюк?”, “Скажи мамі приємні слова” та ін.,  виготовляли для них подарунки та колективні сюрпризи, малювали портрети мам. 

     Вихованці ЗДО №1 «Пролісок стали активними учасниками творчого конкурсу «Для мами – з любовю», який проводився під патронатом міського голови  М. В. Юрчишина.  У конкурсі прийняли участь 28 вихованців старших груп, які виготовили красиві листівки для  своєї матусі, 2 учасники зняли цікаві відеоролики - привітання для  мам.
     Вихованці ЗДО №1 розуміють важливість матері для кожної людини, цінують  і поважають кожну маму і виражають свою вдячність матусям за ласку,  безумовну любов і турботу.


« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *